måndag 23 april 2012

God kväll!

Sitter & njuter framför tv med ipaden i knät. Jag får vara för mig själv för en stund! Thea är överallt nu förtiden, hon klättrar på ALLT & kryper hela tiden. Sitter bara still korta stunder sen är det full fart ;)Hon har ju även kommit på att man kan jaga stackars Wille överallt. Vart han än går så följer hon flinandes efter & när hon kommer fram så drar hon tussar från hans svans & tassar...:(men han bara suckar & förflyttar sig snabbt igen hehe & Thea efter lika snabbt!

Tränar rätt bra fortfarande måste jag säga,hade en svacka på 3veckor,men nu är jag tillbax!
Förra veckan var jag på mitt första viktväktarmöte:) Så nu är jag pepp! Nu måste jag ju dit & väga mig varje vecka, så det är bäst att skärpa sig;)

Problemet för mig är ju kosten eller rättare sagt sockret ;)


Veckans träning ser ut så här:
Måndag: bodypump & promenad 40 min
Tisdag: spinningpass & promenad 40 min
Onsdag: bodypump & promenad 40 min
Torsdag: Zumba:) & 40 promenad
Fredag: promenad
Lördag: spinningpass & promenad
Söndag: promenad

Så vill jag träna denna vecka men sen om de blir så får vi se ;)
Nu blir det sovdags!!!

söndag 8 april 2012

Nya tag!

Påsken är snart över och det ska bli skönt faktiskt!Så det blir nåt slut på allt godis ätandet!Har kommit lite ur fas när det gäller mat och tränadet! Nu är det ju måndag igen imorgon,så det är väl lika bra att börja om igen då!;)Tycker veckorna går så fort! Trodde inte att det skulle göra det när man är hemma och mammaledig men det gör det! Och jag älskar verkligen att vara mammaledig!:)Sömn skulle jag gärna ta mera av men man får väl räkna med det ;) Händer så himla mycket med Thea nu så jag jag blir helt slut! Hon är överallt kan inte var still en sekund!Klättrar och reser sig upp mot allt!Men det är samtidigt jätte kul :) Nej, nu blir det lite slappande i soffan sen sova!